Oamenii din Bucurestiul meu

Prin Bucuresti

Oamenii din Bucurestiul meu…

…sunt pasionati de ceea ce fac si lupta pana doare pentru un Bucuresti frumos.

…sunt fericiti primavara cand infloresc pomii si vara pe final de saptamana cand A2 e plina pana la refuz.

…sunt grabiti spre o noua zi desi nici nu a inceput bine cea care tocmai s-a deschis.

…sunt nebuni si plini de zambete, tacuti in singuratate si galagiosi in grupuri mari, sunt artisti si visatori, corporatisti cu cheia la gat sau flori in par.

…sunt plini de ei si cel mai adesea vorbesc dar nu stiu sa asculte. Si totusi, atunci cand asculta simt ca lumea mea e imbratisata de o alta lume frumoasa.

…sunt buni si blanzi si ma fac sa ma simt mica mica mica langa sufletul lor atat de mare.

…sunt dedicati si vorbesc frumos romaneste.

…sunt orgoliosi peste masura.

…sunt indragostiti de carti si filme nemaiauzite, fotografie si muzica cu zvac.

…au fler, imaginatie, drag si dor de lucruri si oameni frumosi, vise si dorinte pe care si le indeplinesc cu lejeritate.

Oamenii din Bucurestiul meu pun in scena piese de teatru sau film, cutreiera lumea pentru a-i simti misterele si a-mi impartasi din ele fara sa li se piarda tainele, sunt arhitecti sau avocati a’ naibii de buni, scriu carti si creeaza lumi de invidiat, au un umor teribil si nu se sperie de nicio sticla cu vin!

Ei imi sunt prietenii asa ca regasiti-va voi, dragilor, printre randurile de mai sus pentru ca eu va gasesc mereu mai frumosi si mai nebuni zi dupa zi dupa zi!

Mai multe, mai bune si mai detaliate despre Bucuresti, gasiti si aici.

Vi s-a parut ca am fost prea dulce? Asa e, mi-am enumerat prietenii doar! Urmeaza o postare amara despre oamenii ce imi fac Bucurestiul sa arate neprietenos. Ma voi dezlantui, bineinteles, asta pentru cei care considera dupa acest blog post ca vad totul roz ca dupa o sesiune de mirosit maci 🙂

Va urma.

 

2 thoughts to “Oamenii din Bucurestiul meu”

Leave a Reply