Let Me Entertain You Tour, Bucuresti, 2015 -part 2-

[continuarea articolului de aici]

RW a intrat intr-un show misto si nu am mai tinut cont de vocea plina de tutun ieftin a Deliei, de faptul ca i s-a busit sunetul, de sete, de oamenii care habar nu aveau de ce au venit, de inertia unora atunci cand sunetul de inceput iti rupea plamanii.rw-robie-williams-para-slider-620x315

RW a facut istorie in acea parte a muzicii care ii apartine in totalitate. Si nu zic acum, in Ro, spun de-a lungul carierei solo, de la Freedom pana la Go Gentle. Nu stiu ce s-a intamplat la un centimetru de mine de la “Doamna, haideti sa chemam ambulanta” (da, cu cateva minute inainte sa inceapa show-ul, mi-a fost rau – caldura plus deshidratare) pana la ultimele aplauze. Am urlat si mi-am tocit vocea. Am lalait versurile si le-am pus pe tapet, am sarit si am dansat ca si cand cineva ar fi lasat poarta deschisa! Pentru ca mi-a placut! Pentru ca il asteptam in Bucuresti. Pentru zecile de piese, de versuri, de amintiri.

Ce am observat eu pe langa mine, in cele 5 ore de asteptare din Piata Constitutiei:

– Extrem de multi au venit degeaba. Puteau sta acasa in confortul propriului living, langa o plasma misto si cateva beri reci. Le-ar fi fost mult mai bine.

– Diamond si Golden Circles sunt si pentru cei cu bani, cei care au primit invitatii, corporatistii care au primit cadou biletul de la corporatie. Nu neaparat pentru fanii adevarati.

– Daca stii Angels si She’s the One nu inseamna ca stii fenomenul RW.

– Multi au fost extreeeem de suparati ca RW le-a aratat (lor personal, bineinteles, cum altfel?!) fundul, chilotii brand-uiti sau semnul international al pacii. Ma intreb daca si la concertele RHCP si ACDC, fanii au ramas socati, tumefiati chiar, atunci cand Anthony sau Angus au avut cam acelasi comportament pe scena.

– Concluzie pentru punctul de mai sus: daca esti “pretios”, stai acasa. Daca habar nu ai ce se intampla intr-un concert RW, stai acasa. In genere, daca doar bifezi un concert, mai bine “il” stai acasa.

– Foarte multa varsta a treia. Destul de multi copilasi pana in 12 ani. O fi bine? O fi rau? Coreland cu ce am mai scris deja, daca doar vii sa bifezi, stai acasa. Si tine-ti copilul acasa, pana cand “jmenari” ca D&D East Entertainment vor sti sa organizeze cu adevarat un eveniment si vor avea respect pentru cei care le pompeaza bani in conturi.

– Daca ai un c*cat de ios sau android, 1.50 inaltime si esti la zeci de metri de scena, nu mai filma/fotografia! Incearca sa te bucuri doar de momentul ala. Daca totusi te incapatanezi sa filmezi/fotografiezi, pune blitzul pe off, nu fi cretin: in noapte, poza cu blitz se “opreste” la un metru distanta. Vei poza un cap al unui crestin din fata ta.

– Daca esti un “shlapar” burtos si plin de pilozitati, incheie-te la camasa! Si stai acasa. Sincer, nu ai sa intelegi nimic.

Let Me Entertain You Tour, 2015, cred ca pune un punct in seria de tururi ale RW. Eu vreau sa cred ca in 2017 il voi revedea undeva intr-un oras civilizat de pe frumosul continent. Pana atunci, incercati un Knebworth sau un Royal Albert Hall. Full HD, ca se poarta, sunt cele mai bune show-uri pe care le-am vazut si revazut de zeci de ori.

Let Me Entertain You Tour, Bucuresti, 2015 a fost un moment misto, exploziv, mi-am rupt coardele vocale urland, am cantat, am ras, m-am bucurat de fiecare secunda din cele aproape 2 ore de concert!

Despre organizare si D&D East Entertainment – in continuare sper ca acesti tepari sa nu mai organizeze evenimente pe banii fraierilor ca mine, in continuare sper sa fim destul de destepti si puternici din punct de vedere finanaciar astfel incat sa ne permitem orice concert in afara. Si ma refer aici la concertul ala, al band-ului ala pe care il cunosti si al carui fan esti. Altfel…stai acasa.

P.S.: 13486 / BUCURESTI din 20.07.2015 – numarul reclamatiei catre ANPC impotriva D&D East Entertainment.

 

 

 

2 thoughts to “Let Me Entertain You Tour, Bucuresti, 2015 -part 2-”

Leave a Reply