Unde ni-s bărbații?

Femeilor și oamenilor, unde ni-s bărbații? Băieții ăia cu păr pă piept, cu încălțări dă bărbați, cu curea lată, fără gel și gerovital, mâini necremuite, marlboro și lucky, blugi albaștri și tricou alb?

Că să mor dacă nu m-am săturat de pizdificarea (scuză-mi limbajul, tata..) asta a bărbatului. Muierizarea asta continuă, tăierea asta a coaielor bărbătești pentru a pune o brățară pandora în loc.

Auuuu, la naiba, uite, m-am pătat pe tricouaș, ce fac acum? Căcat, când ajungi acasă speli tricoul. Îl tai. Îl pui pe foc, ce știu eu! Rupe-l acuma dă pă tine, numa încetează să ștergi picătura aia de ulei și să te plângi.

Mi-am luat pantofi! Ăia nu-s pantofi, bro, ăia-s șlapi cu pene! Pă ăia nu-i porți decât dacă e ultima zi a frumoasei planete pământ sau te obligă Kim Jong-un. Poartă și tu niște drăgășani dă om normal cu 45 la picior. De fapt, ce zic eu aici…rar mai vezi câte un 45 la picior…acu’ și talpa li s-a modificat la 39.

Tricoul scurt în față și lung până în spatele genunchilor e pentru p*zde. Și nici acolo musai, că tre’ să ai grijă cum îl porți, altfel arăți ca un sac de dormit din spate și ca o parașută cu țâțe mari din față. Pune și tu un tricou alb pă tine. Animal print nu e o opțiune. Champagne and caviar iarăși nu e o opțiune. Gulerul ridicat la tricoul polo iarăși nu e o opțiune.

Auzi, ție nu-ți e curent la birou? Nu, că stau cu gura închisă de obicei. Pe mine imediat mă trage, mă umflu, îmi curg ochii, mi se zbate glanda, îmi ies bube pă bărbăție, etc. Am deschis unul dintre cele doua geamuri existente ca să intre oleacă de aer curat de afară, nu crezi că e o idee bună?! Să știi că sistemu’ de A/C bagă aer curat o dată la o oră. Deci avem și aer curat, nu tre’ să deschidem geamu’, că e curent. Unu’ fornăie, unu’ fonfăne, unu’ își trage mucii în timp ce șlapii de birou (!!!) se târșâie sinistru pe mocheta gri. Eventual toți cu picături în buzunar, cu strepsils sub limbă, cu lacrimi în ochi – toți bolnavi din toamnă până după primăvară.

Eu mănânc trei nuci la prânz. Mă, ți-e rău sau ce ai? Ah, nu, nucile au un aport de…și fac bine la…și îți dă un boost de…și apoi după o oră de la ingerare, poți simți cum…iar analizele de sânge se vor îmbunătăți cu… Care mănânci, mă, o coastă d-aia lungă cât mâna curentă de la metrou?! Fă-i, mă, o poză, și las-o în online, că va fi poză de muzeu în câțiva ani. Semințe de chia și burgeri – musai cu vită argentiniană ăștia. Că vitele astea, argentiniene de altfel, cresc și pe la noi, la Oltenița, de aici si zecile de burgării din urbe.

Codița din vârfu’ capului e frumoasă. Coculețul din vârfu’ capului e fain și el. Da’ nu toți suntem Beckham. Cum nu toți suntem Scarlett Johansson. Deci ne îmbrăcăm și coafăm conform cu numele din buletin și cu moștenirea genetică.

Epilatul e recomandat în caz de operații că cică se poate prinde câte un fir de păr și uite așa te trezești cu o infecție, arsenie ferește, și o dai în alte căcaturi. În rest, daca nu esti Yeti, jos mâinile de pe cosmeticiana mea! E valabil și cu manichiurista…că și acolo au mai multe programări ei decât ele. Băbăieț, cu un forfecel, o pilă și oleacă de bun simț – unghiuțele se taie frumos și acasă. Și zău că nu le trebuie lac deasupra. Un 40 de uischi seara e de ajuns.

Acest text este un pamflet. Ba nu, acest text reprezintă părerea mea după o zi grea la birou și pe străzile urbei. Biiiiineînțeles că există și reversul medaliei de bronz, nu săriți ca muierile în perioada aia a lunii.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply