Pe culmile gloriei

Inspiratia vine de la Lady G. Nu sufeream blondul prea ciudat si parca rupt de la sanul maica-sii, dar uite ca incet incet, am inceput sa o privesc si prin alte firicele venoase, si asa aflu ca nu trece saptamana fara sa nu ii ascult acutele si maladiile.

Pe culmile Gloriei [Slack Line Festival - Wahlhuetter.net]
Pe culmile Gloriei [Slack Line Festival – Wahlhuetter.net]

Ma aflu pe culmile gloriei. Si atarn de un fir. Ma intreb cat imbatranesc intr-un an si cum se masoara. La 23 nu simteam zilele si anii. Sunt tot la 23, dar construiti diferit, altfel nu stiu cum de au aparut ridurile la coltul ochilor mari, gandurile la coltul sufletului mare, nesomnul la ceas de noapte, gripele cand nu le astept si rasul cateodata parca rupt din alta poveste.

Pe culmile gloriei intr-un balans fantastic dat de clipa asta. Sau asta. Chiar si asta acum. Lumea e a mea! Ba nu, sunt jos, cuprinsa de o panica teribila a clipei pe care nu am putut sa o miros pentru ca a venit alta! Acum ma gadil cu soare! Si ceata din nou si o raceala de prost m-a invelit intr-o stare instabila. Conduc lumea cu o privire si un gand! Si cadere libera din nou in gol.

Pauza.

Pauza.

Respir.

Trag aer curat in piept si umflu inima cu ganduri bune. Textele motivationale ma irita la culme. Daca nu traiesc eu momentul ala, daca nu simt eu pe pielea mea mixta textul ala, degeaba mi-l baga internetul pe gat.

Balansul incert intre o certitudine ori un gand clar si o nesiguranta si un gand opac ofera zilei toata culoarea.

Hai pe culmile gloriei! Optiunile sunt sa atarnam de un fir si sa ne termine psihic ideea ca talpile nu pot atinge fundul gaurii create tot de noi. Sau putem sa rulam linistiti o tigara pe care sa o zambim pana la capat punand la cale planuri diavolesti de a scapa de rutina  bolnavicioasa, de prietenii plicticosi, de lipsa de atitudine, de voturi pesediste si zile cu ploaie, de sefi fara scrupule si reguli tampe.

 

Leave a Reply